Happen, Varen en Ontdekken - Familieuitje in de Weerribben en Giethoorn

Bij dit Familieuitje in de Weerribbben is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij naar keuze
  • Hapjespakket voor onderweg
  • Build your own Burger
  • 2 uur Fluistervaren in Giethoorn
  • Barbecue 1 of 3-gangen menu Weerribbenmenu

  Prijzen: € 68,50 p.p. op basis van eigen vervoer
  € 81,- p.p. inclusief Fietshuur
  € 106,- p.p. inclusief een DAF

  Te boeken vanaf minimaal 4 personen.

  De prijs van dit Familieuitje in de Weerribben is geldig tot 31 december 2023.

Familieuitje in de Weerribben en Giethoorn

Dit familieuitje is een super leuke combinatie tussen verschillende restaurants. Ga met uw familie op pad en ontdek de omgeving van de Weerribben. Uiteraard krijgt u voor onderweg hapjes mee. Burgers eten en 2 uur Fluistervaren door Giethoorn om vervolgens af te sluiten met een barbecue op 1 van de 3 locaties. Super lekker 3-gangen op 3 locaties in de Weerribben, Wieden en Giethoorn.

Programma familieuitje

10.00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lekkernij naar keuze

10.45 uur
U gaat met uw eigen fiets of auto aan de hand van een leuke route dwars door de Weerribben naar Giethoorn. Voor onderweg ontvangt u een hapjespakket.

13.00 uurU wordt verwacht in Burgers&Grill in Giethoorn voor een luxe hamburgerspecial naar keuze (hotdog of mealsalad ook mogelijk).

14.00 uurDe fluisterboten liggen klaar voor een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

16.00 uurOp eigen gelegenheid gaat u weer op de fiets of met uw auto naar ’t Binnenhof in Paasloo.

17.30 uurDe dag wordt afgesloten met een barbecue 1 of 3-gangen  Weerribben menu en maak vooraf, tijdens of aansluitend gebruik van de vrije  faciliteiten en activiteiten.

Loungen in de Weerribben

Op het luxe waterpark is een sfeervolle brasserie gevestigd. Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie aan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.