Groepsuitje voor Mannen in Amsterdam - Historie, bier, erotiek en misdaad

Dit arrangement is inclusief:

    • Mannentour
    • Fietshuur
    • Gids

Prijs: € 26,50 p.p. exclusief consumptiesMinimaal 8 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

De echte mannentour

Historie, bier, erotiek én misdaad. Je voelt en proeft het allemaal tijdens de mannentour. Met een groep vrienden, collega’s of familieleden fiets én wandel je op gezellige  wijze in twee en een half uur langs de mooiste en spannendste plekjes van Amsterdam.

Fietsen door de Jordaan en wandelen over de Wallen

De gids begeleidt je door de beroemde Jordaan langs de stamkroegen van de Heineken ontvoerders en van Baantjer. Onderweg krijg je alles te weten over de geschiedenis van de Amsterdamse bierhandel. In Rooie Nelis, het café van Blonde Sien en Zwarte Gerrit, wordt een drankje geschonken (voor eigen rekening).

Het tweede (wandel)deel van de tour gaat over de roemruchte Wallen langs de rode lichten waar de gids grote en kleine ontboezemingen doet over politiebureau Warmoesstraat, het kleinste steegje van de stad en Casa Rosso. Ga op in de rijke historie van de oudste buurt van Amsterdam.

De tour kan optioneel geëindigd worden met een gezellige bierproeverij in Proeflokaal Arendsnest. Mokum op zijn best.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • wifi
  • Fietsverhuur
  • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Onze partner was in 1990 het allereerste bedrijf in de wereld dat op de fiets rondleidingen verzorgde in een stad. Inmiddels, 28 jaar later, bestaat het bedrijf uit zo’n 60 enthousiaste medewerkers die u graag kennis laten maken met de mooiste stad van Nederland.

Uitjes

Bent u op zoek naar een goed georganiseerd en leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een van onze tours, de beste manier om Amsterdam te beleven! Onze enthousiaste gidsen staan te popelen om u de mooiste plekjes van de stad te laten zien.

Huur een fiets

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een Yellow Bike te huren om op eigen gelegenheid Amsterdam te verkennen. Vriendelijkheid, kwaliteit én plezier staat altijd centraal bij ons personeel.

Locatie's

Wij zijn gevestigd op 2 locaties waar fietsen gehuurd kunnen worden. Beide locaties liggen slechts op 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station.