Avondje uit met Pubquiz en Buffet - Gezellig Groepsuitje in Gelderland

Bij dit Avondje uit met Pubquiz en Buffet is inbegrepen:

    • Hersenkrakende Pubquiz
    • Genieten van een heerlijk koud en warm buffet

Prijs: € 27,00 p.p. bij een minimale deelname van 20 personen.

De prijs van dit Avondje uit met Pubquiz en Buffet is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef een gezellige avond

Maak er samen met een groep vrienden of familie een gezellige avond van in Didam. Uw kennis en dat uw vrienden of familie wordt op de proef gesteld tijdens de pubquiz. Welke team weet de meeste vragen goed te beantwoorden en kan met de eer strijken. Onder het genot van een heerlijk koud & warm buffet kan gezellig worden bijgepraat. 

Durft u uw kennis te testen?

    Uw vrienden of familie worden opgedeeld in teams van 4,5 of 6 personen. Ga samen de uitdaging aan. Vragen over eten, drinken, muziek, film, televisie en foto's worden op jullie afgevuurd in de 6 à 8 rondes. De quiz zal soepel verlopen door de enige echte quizmaster. Die noteert uiteraard ook de score. 

Culinair genieten van een heerlijk buffet

Bij een gezellige avond met vrienden of familie hoort natuurlijk ook een hapje eten. Tijdens de avond geniet u samen van een heerlijk koud en warm buffet.

Het koud en warm buffet bestaat uit onderstaande gerechten:

Koud: boerenvleessalade, couscous kip salade, eiersalade, rauwkostsalade & mesclunsalade, gerookt hamplateau, fricandeau, gerookt makreel & forel, ovenvers brood met kruidenboter & knoflooksaus.

Warm: gehaktballetjes in ketjapsaus, kip in satésaus, varkenslende in stroganoff, warme groentes, friet en gekruide krieltjes.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Airconditioning

Onze partner

The place to be

Bij dit gezellige eetcafé in Didam kunt u uitgebreid tafelen, maar ook met vrienden het weekend inluiden met een heerlijke borrel. Bij dit eetcafé bent u aan het juiste adres om een bruisend feest te geven, maar ook kunt u hier terecht voor een zakelijke bijeenkomst. Vanuit het eetcafé kijkt u uit op een groot terras. Gedurende het hele jaar kunt u genieten van een hapje of drankje op het sfeervolle en ruime terras.

Vier een bruisend feest

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie? Uw feest kan geven worden in diverse sfeervolle zalen en zo ook voor kleine als grote gezelschappen. De feestavond of -middag kan uiteraard op uw wensen worden afgestemd.


Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Hier bent u gegarandeerd van een geslaagd trouwfeest. Een trouwfeest is uiteraard niet compleet zonder een bijpassend buffet/diner en muziek. Tevens is het de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest. De ruime zaal biedt de juiste mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Genieten van een luxe buffet

Het restaurant biedt verschillende luxe buffetten aan voor al uw feesten, partijen of zakelijke bijeenkomsten. De buffetten kunnen ook op externe locaties geleverd worden. De buffetten die worden aangeboden zijn: koud & warm buffet, seizoensbuffet of thema buffet. De buffetten zijn elk op hun eigen manier uniek. Het koud & warm buffet kunt u afsluiten met een heerlijk dessert, het dessert is exclusief.

Hartje Didam

Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Didam. Neem plaats op het sfeervolle terras en kijk met een hapje of drankje uit op de beeldschone Mariakerk. Na heerlijk genoten te hebben van een hapje of drankje kunt u binnenlopen bij één van de talloze winkels van Didam. Of maak een heerlijke wandeling door het prachtige park dat zich bevindt aan de achterzijde van de Mariakerk.